Foto: Norconsult
Publicerat 14 oktober, 2019

Norconsult stärker inom samhällsplanering

Norconsulkt rekryterar Johanna Kirudd, som därmed förstärker mark- och exploateringskompetensen i företaget.

Johanna Kirudd kommer närmast från Partille kommun och rollen som mark- och exploateringssamordnare, samt tillförordnad planeringschef.

[ Annons ]

Nu ser hon fram emot att gå in i uppdrag och projekt med syfte att påverka den fysiska planeringen att bli mer hållbar och genomförbar.

– Jag trivs med att jobba i tidiga skeden där det är viktigt med erfarenhet från alla skeden av samhällsbyggnadsprocesserna, samt att tidigt kunna se till genomförandefrågorna avseende ekonomi, teknik och fastighetsjuridik. Skillnaden mellan en stor och en liten kommun är närheten till politiker och kommuninvånarna, men utmaningen att driva processer och projekt är densamma trots olika förutsättningar, säger hon i ett uttalande.

Anna-Maria Ceder, teamchef på Plan, konstaterar att det råder stor efterfrågan på mark- och exploateringstjänster och erfarna projektledare inom stadsutveckling.

– Vi är så glada över att hälsa Johanna välkommen till Norconsult. Hennes specialkompetens och långa erfarenhet stärker och kompletterar oss inom samhällsplanering, säger hon.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]