Foto: Stendörren
Publicerat 29 januari, 2019

Nicander ny vd på Stendörren

Fredrik Bodin lämnar posten som vd för Stendörren och ersätts av Mikael Nicander. Han kommer närmast från Kvalitena och rollen som vice vd.

Seth Lieberman, Stendörrens styrelseordförande lovordar Fredrik Bodin och hans tid och menar att denne framgångsrikt byggt upp Stendörren under sina år i bolaget.

[ Annons ]

– Jag vill tacka Fredrik för hans tid och viktiga bidrag till Stendörrens framgång och önskar honom all lycka framöver. Det är mycket glädjande att vi kan hälsa Mikael välkommen till bolaget. Mikael känner redan Stendörren väl och med sin gedigna erfarenhet från fastighetsbranschen kommer han att fortsätta att utveckla företaget, säger han i en kommentar.

Mikael Nicander har en bakgrund som styrelseledamot i Stendörren och bland övriga positioner i fastighetsbranschen märks vd-posten på Lantmännen fastigheter, fastighetschef på Drott och DHL Express. Han har även en bygg- och fastighetsingenjörsexamen från Kungliga tekniska högskolan.

– Stendörren är väl rustat för en kommande expansion och med en ny aktiv huvudägare i ryggen så ser jag fram emot att tillsammans med medarbetare och samarbetspartners att bygga vidare på Stendörrens framgångar, säger Mikael Nicander.

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]