[ Annons ]

Newsecs analyschef Marie Bucht byter arbetsplats och blir ansvarig för Business Intelligence på NCC Property Development.
Publicerat 18 januari, 2012

Newsecs analyschef till NCC

Newsecs analyschef Marie Bucht byter arbetsplats och blir ansvarig för Business Intelligence på NCC Property Development.

Marie Bucht har haft ansvar för rådgivningsverksamheten som omfattar all typ av fastighetsrelaterad marknads- och strategisk analys, fastighetsvärdering och köprådgivning.

[ Annons ]

– NCC är ett mycket intressant bolag och det ska bli spännande att vara delaktig i att förverkliga NCC:s strategiska tillväxtmål. Jag ser fram emot att kunna bidra med de erfarenheter jag har med mig från Newsec och tillsammans med all kompetens som redan finns i företaget utveckla och vässa NCC Property Developments kunderbjudande, säger Marie Bucht, tillträdande Head of Business Intelligence.

– Genom att rekrytera Marie som ny resurs i vårt redan starka team kommer vi att kunna arbeta på ett för branschen helt nytt sätt. Vi ska trampa upp nya stigar och kommer därför ännu mer kraftfullt kunna utveckla NCC Property Development och vår affär, säger Joachim Hallengren, VD NCC Property Development.

NCC Property Development vill stärka analyskulturen inom affärsområdet i syfte att optimera sitt erbjudande för morgondagens krav och önskemål. Funktionen Business Intelligence omfattar bland annat ansvar för att identifiera nya affärsmöjligheter, makroekonomisk analys, och trendspaning. I funktionen ingår också ansvar för marknadsanalyser och olika drivkrafter för tillväxt samt konkurrens-, kund- och produktanalyser.

– Jag ser också fram emot att få ta del av Maries breda kompetens, analytiska förmåga och goda affärsförståelse. Det gläder mig att en så namnkunnig person kommer att representera NCC gentemot våra intressenter i de sju länder där vi har verksamhet, säger Joachim Hallengren.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]