Patrik Attemark, ny vd för Newsec. Foto: Newsec.
Publicerat 2 december, 2021

Newsec rekryterar vd

Patrik Attemark är ny vd för Newsec. Han kommer närmast från samma roll på Semantix, en del av TransPerfect.

Patrik Attemark tillträder sin nya tjänst under december och Newsecs ordförande, Urband Edenström, säger i ett uttalande att Patrik Attemark är en modern ledare med betydande meriter av att framgångsrikt utveckla bolag.

– Hans erfarenhet av att förvärva samt integrera företag i en struktur och i en kultur i kombination med ett resultatdrivet ledarskap är egenskaper som kommer väl till pass när vi nu intensifierar vår europeiska tillväxtstrategi med ambitionen att över tid etablera Newsec som en ledande fastighetsrådgivare och -förvaltare i Europa”, säger Urban Edenström, ordförande, Newsec.

[ Annons ]

Patrik Attemark ser fram emot sitt nya uppdrag.

– Newsec har sedan länge etablerat en marknadsledande position i Norden, inte minst inom digitaliseringsområdet. Verksamheten bygger på en stark och vinnande företagskultur, medarbetare med hög kompetens samt genuin branschkunskap. Bolaget har en bevisad förmåga att leverera lönsam tillväxt såväl via organisk som förvärvad expansion och jag ser verkligen fram emot att leda bolaget i nästa fas som innebär att ett intensifierat samarbete inom Newsecs alla länder och enheter i syfte att bli en ledande europeisk tjänsteaktör inom fastighetssektorn, säger han.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]