Foto: Newsec
Publicerat 20 september, 2018

Newsec rekryterar ny chef för teknisk service och drift

Eric Johansson blir ny chef för den svenska verksamheten inom teknisk service och drift på Newsec. Han kommer närmast från Coor och rollen som affärsenhetschef med ansvar för bland annat dotterbolagen i Polen och Ungern.

Teknisk service och drift på Newsec utgörs av runt 160 medarbetare och har ett antal prestige-uppdrag i portföljen, exempelvis Grand Hôtel.

[ Annons ]

– Vi är inne i en stark tillväxtfas och får med Eric en ledare med lång och relevant erfarenhet av liknande arbete. Eric har varit ansvarig för en stor och personalintensiv verksamhet och har visat fina resultat både vad gäller medarbetarnöjdhet, innovation och tillväxt”, säger Håkan Johansson, styrelseordförande Newsecs svenska verksamhet inom teknisk service och drift.

Eric tillträder sin tjänst i december och ersätter därmed Jesper Kronstrand som lämnar bolaget.

– Det ska bli spännande att lära känna den här verksamheten och att ta tag i de utmaningar vi har framför oss. Fastighetsbranschen står inför stora omställningar med en ökad grad av digitalisering och kunder som ställer krav på en högre servicenivå. Jag tror på den tillväxtplan som Newsec har lagt upp och ser fram emot att anta utmaningen, säger Eric Johansson,

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]