Ann Sonne har rekryterats som kommunikationschef på Newsec. Foto: Newsec.
Publicerat 12 september, 2016

Newsec rekryterar kommunikationschef

Newsec rekryterar Ann Sonne till en ny funktion som kommunikationschef. Hon kommer närmast från JKL och tillträder sin nya roll i oktober 2016.

Ann Sonne kommer främst att arbeta med extern positionering av varumärket samt med att fortsätt utveckla gemensamma kommunikations- och marknadsstrategier för den nordiska marknaden.

[ Annons ]

– Vi är redan idag den ledande fastighetsrådgivaren i norra Europa, men ödmjuka inför framtidens utmaningar och förbereder oss därför på att möta de förutsättningar som väntar runt hörnet. Ann kommer att spela en viktig roll i detta arbete tillsammans med koncernens övriga medarbetare, säger Niklas Alm, ordförande i Newsec Communication.

Ann Sonne kommer närmast från en roll som seniorkonsult på JKL. Hon har tidigare arbetat med global kommunikation på IKEA Group och Inter IKEA Group i Sverige och internationellt. Ann Sonne har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

– Jag ser verkligen fram emot den här utmaningen – att fortsätta bygga ett ledande och starkt varumärke och göra det ännu tydligare. Newsec har en inspirerande historia och en stark affär. Det ska bli spännande både att få bidra med mina erfarenheter och att lära mig nytt, säger Ann Sonne.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]