Foto: Newsec
Publicerat 5 mars, 2019

Newsec hyr ut till Agility

Newsec hyr ut 12 700 kvadratmeter till Agility i Göteborg. Kontraktet är på åtta år och i och med avtalet är logistikfastigheten Arendal 1:16 fullt uthyrd.

Arendal 1:16, som Newsec förvaltar åt tyska DWS, består av två logistikbyggnader med en total uthyrbar area på 28 000 kvadratmeter. Resterande del hyrs av Vink Essåplast och Jollyroom.

[ Annons ]

– Agility AB tillträder under sommaren 2019 och tar därmed den sista vakansen. Vi har förvaltat den här fastigheten åt DWS de senaste tolv åren och är stolta över att på endast tre månader ha letat rätt på en ny stark hyresgäst och förhandlat fram ett avtal, säger Gustav Dahlfors, Key Account Manager, Newsec Property Asset Management in Sweden.

Byggnaden som Agility hyr har energieffektiviserats, med bland annat nya portar och lasthus. Man planerar även att sänka energianvändningen genom ett armaturbyte.

– Godsgatan 5 ligger strategiskt rätt för oss och våra tillväxtplaner. Med direkt närhet till Göteborgs Hamn och vår närliggande anläggning blir detta en naturlig expansion för oss i regionen, säger Lars Johansson, Manager Contract Logistics Sweden, Agility AB.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]