Foto: Newsec.
Publicerat 15 juni, 2016

Newsec hyr ut i Helsingborg

Newsec har på uppdrag av tjänstepensionsbolaget Alecta tecknat ett 10-årigt avtal med Helsingborgs Stad om drygt 4 200 kvadratmeter i kvarteret Hermes, Helsingborg.

Fastigheten omfattar 53 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta och vakansen uppgår efter uthyrningen till 2 000 kvadratmeter. Fastigheten har kontinuerligt utvecklats till en modern kontorsfastighet med flexibla och anpassningsbara ytor.

[ Annons ]

– Det är väldigt glädjande att kunna välkomna ytterligare en del av Helsingborgs Stads verksamhet till kvarteret Hermes. Den stora efterfrågan på lokaler inom kvarteret håller i sig. Vi har lyckats hitta en spännande lösning för verksamheten i en egen del av fastigheten, som erbjuder studenterna ändamålsenliga och moderna lokaler med närhet till kommunikationer i ett centralt läge, säger Mathias Cronqvist, kontraktsförvaltare, Newsec Asset Management.

Hyresgästen har valt att flytta sin verksamhet för bland annat Komvux och Yrkeshögskolan till att sitta samlat inom en egen del av fastigheten i centrala delar av Helsingborg med närhet till kommunikationer.

– Vi ser fram emot flytten för att kunna samla flera enheter under samma tak, hitta synergieffekter och på så sätt öka måluppfyllelser för elever och studerande, säger Claes Calmram, rektor och enhetschef inom Arbetsmarknadsförvaltningen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]