[ Annons ]

Kaan Tektas, chef för projektledning inom NCC Property Development region Stockholm. Foto: NCC.
Publicerat 9 september, 2020

NCC rekryterar Kaan Tektas

Kaan Tektas är ny chef för projektledning inom NCC Property Development i Stockholm. Han kommer närmast från rollen som projektchef på Fabege.

Tjänsten chef över projektledning på NCC Property Development i Stockholm är nyinrättad och Kaan Tektas tillträder i början av september.

– Jag ser fram emot det nya uppdraget på NCC, det känns oerhört spännande. Mellan 2005 och 2010 jobbade jag på dåvarande NCC Bostad som arbetsledare och platschef, så det känns lite extra kul att komma tillbaka till NCC och få vara med och bidra till att stärka NCC:s roll som professionell fastighetsutvecklare och hållbar samhällsaktör, säger Kaan Tektas.

[ Annons ]

Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm, NCC Property Development, är nöjd med rekryteringen.

– Jag är mycket glad att få välkomna Kaan till NCC. Han kommer närmast från Fabege där han de senaste åren arbetat som projektchef och med fastighetsutveckling inom Solna stad och med utveckling av stadsdelen Haga Norra. Med erfarenhet både från byggsidan och som byggherre kommer han att bidra med en bred kompetens i våra projekt, säger 

Samtidigt internrekryterar NCC även Roger Nilsson till tjänsten som affärsutvecklare inom segment samhällsfastigheter, samt Jenny Wellenius som projektledare. Båda kommer från NCC Building i Gävle/Dala respektive Stockholm.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]