Foto: NCC
Publicerat 16 september, 2019

NCC rekryterar Catarina Molén-Runnäs

Catarina Molén-Runnäs är ny affärsområdeschef för NCC Building Nordics. Hon kommer närmast från Nordic Choice Hotels och rollen som produktchef och VD för nordic property.

Catarina Molén-Runnäs har en bakgrund på NCC. Hon inledde sin karriär på bolaget och har sedan dess arbetat med fastighetsutveckling över hela Norden. Hon är civilingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

[ Annons ]

– Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till NCC där jag började min karriär och ta mig an den här rollen. Jag har arbetat på nordisk bas sedan 2004 och ser stor potential i att fortsätta utveckla NCC i Danmark, Norge och Finland”, säger Catarina Molén-Runnäs tillträdande affärsområdeschef för NCC Building Nordics.

Catarina Molén-Runnäs tillträder sin tjänst senast 1 februari 2020 och efterträder Klaus Kaae som har beslutat sig för att efter en lång karriär inom NCC lämna sin operativa roll som affärsområdeschef. Han fortsätter som senior rådgivare till bolaget.

– Jag välkomnar Catarina Molén-Runnäs tillbaka till NCC. Det finns stora tillväxtmöjligheter för Building Nordics i samtliga tre länder där hennes erfarenhet blir värdefull, säger Tomas Carlsson koncernchef för NCC och fortsätter:

– Klaus Kaae har spelat en viktig roll för att driva utvecklingen inte bara av NCC utan av hela branschen i Danmark och övriga Norden under sina 34 år på NCC. Jag är glad för att han kommer att fortsätta att bidra till NCC i en annan roll men vill ändå redan nu tacka honom för hans insatser.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]