Foto: NCC
Publicerat 19 september, 2019

NCC hyr ut till 3M

Det amerikanska företaget 3M hyr cirka 1 400 kvadratmeter i den nybyggda fastigheten K12 av NCC Property Development. Lokalerna är belägna i takvåningen på plan nio.

K12 är belägen i Järva krog och enligt Marie-Louise Selander, Sverigechef på 3M, föll valet på lokalerna efter man utvärderat flera möjliga alternativ. 3M tillträder sitt nya kontor under våren 2020.

[ Annons ]

– Kontoret återspeglar vår position som ett globalt och forskningsinriktat företag med besökare från hela världen. För att kunna attrahera och behålla duktiga medarbetare är det också viktigt för oss som arbetsgivare att kunna erbjuda en attraktiv arbetsmiljö, säger hon i en kommentar.

3M får sällskap av NCC, som även de flyttar sitt nordiska huvudkontor till samma fastighet i november 2019. I samband med att 3M tecknar hyreskontrakt har fastigheten endast en ledig kontorslokal om 1 300 kvadratmeter kvar.

– Att 3M väljer att etablera sig i K12 bekräftar stadsdelens attraktivitet som läge för moderna arbetsplatser och huvudkontor. Vi välkomnar 3M och ser fram emot att få dem som grannar, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm NCC Property Development.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]