Foto: Arkitekt Dorte Mandrup
Publicerat 21 januari, 2019

NCC bygger Massives huvudkontor

NCC har fått i uppdrag att bygga tv-spelföretaget Massive Entertainments nya kontorslokaler på Möllevången i Malmö. Det handlar om såväl om- och tillbyggnad av en befintlig fastighet.

Massive Entertainment ligger bakom spel som Ground Control, World in Conflict och senast Tom Clancy’s The Division, som släpptes 2016. Bolaget är inne i en expansiv fas och behöver därför nya lokaler, något som NCC nu alltså fått i uppdrag att utveckla.

[ Annons ]

– Tillsammans med NCC skapar vi nu en modern, kreativ och utvecklande arbetsmiljö för våra medarbetare mitt i centrala Malmö, säger Louise Tham, project manager, Massive Entertainment AB.
NCC:s ska bygga om en befintlig u-formad fastighet, men även göra en tillbyggnad på innergården i två plan. Denna ska innehålla ett nedsänkt forum samt en upphöjd takträdgård. Totalt rör det sig om 10 000 kvadratmeter, som ska innehålla såväl arbetsplatser som ljudstudio, gym och gemensamhetsytor.
– NCC har stor erfarenhet av att bygga om och skräddarsy arbetsplatser efter kundens behov och vi ser fram emot att vara med och utveckla Massive Entertainments nya kontor, som kommer att bli en av Malmös häftigaste arbetsplatser, mitt i kreativa och mångfacetterade Möllevången, säger Johan Hedin, produktionschef NCC Building.

Läs även:

http://fastighetstidningen.se.hemsida.eu/en-ny-spelare-i-stan/

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]