Publicerat 4 juni, 2018

NA-KD flyttar in i The Lobby

Under sommaren flyttar e-handelsbolaget NA-KD in i AMF-fastigheters nya satsning The Lobby i Stockholm.

Från den 15 juni kommer ett utvalt sortiment från e-handelsaktören NA-KD att finnas till försäljning i The Lobby i Stockholm.

[ Annons ]

— The Lobby är en handelsplats som ständigt förändras. Vi provar och testar hela tiden nya inriktningar och retailers. Med NA-KD i The Lobby vill vi visa hur en e-handelssajt också kan bli fysisk och visa och sälja sina produkter över disk, säger Annelie Gullström, affärsutvecklingschef på AMF Fastigheter.

Med en fysisk butik i The Lobby finns det nu ytterligare en möjlighet för kunder som befinner sig i Stockholm att se, känna, prova och köpa plagg och accessoarer direkt på plats.

— NA-KD är ett varumärke som ständigt är under utveckling. Vi har flertalet offline initiativ runt om i världen som en del i vår varumärkesstrategi. Denna sommar är väldigt nyhetsintensiv med många stora lanseringar av modesammarbeten och vi tycker att The Lobby har en urban location som ger en modern omnikanalupplevelse som understödjer våra lanseringar, säger Jarno Vanhatapio, vd och grundare för NA-KD.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]