Foto: Marie Therese Karlberg, NCSC.
Publicerat 25 oktober, 2017

MOS utses till Sveriges bästa köpcentrum

Köpcentrumet Mall of Scandinavia i Solna har utsetts till Sveriges bästa köpcentrum 2017. Priset delades ut av av Nordic Council of Shoppingcenters, NCSC, på Sweden Urban Arena.

Mall of Scandinavia i Arenastaden i Solna utanför Stockholm invigdes i november 2012. Nu tilldelas gallerian NCSC:s pris för Årets bästa köpcentrum 2017.

[ Annons ]

Under en prisceremoni på Sweden Urban Arena tog centrumchef Louise Bergkvist emot utmärkelsen.

–  Vi är otroligt glada och hedrade över att ha blivit utsedda till Årets Köpcentrum. Utmärkelsen väger tungt och tyder på att vår produkt har mottagits väl av våra besökare. Tillsammans med våra hyresgäster kommer vi fortsätta att utveckla Sveriges bästa köpcentrum under kommande år, säger Louise Bergkvist, centrumchef för Mall of Scandinavia.

Juryns motivering:

”Genom satsningen flyttar centret gränserna och höjer ambitionsnivån för köpcentrumbranschen i Sverige. Centret uppvisar enastående kvaliteter i stort som smått utan att ge avkall på de grundläggande egenskaper som ett väl fungerande köpcentrum måste ha. Genom programmet ”Four Star” skapar man sig ett verktyg för kvalitetssäkring mot besökare och hyresgäster i den löpande verksamheten. Mixen av butiker, restauranger, entertainment och service är mycket imponerande och med många koncept unika för centret. Den höga ambitionen och det framgångsrika programmet med arbete åt nyanlända som genomförs tillsammans med hyresgästerna förtjänar en extra eloge. Ambitionerna har lett till mycket starka besöksflöden på kort tid och många positiva omnämnanden bland besökare och i branschen. Mall of Scandinavia tar Sverige till en tätposition inom shoppingcenters inte bara i Sverige och Norden utan också i Europa.”

Mall of Scandinavia ägs av Unibail-Rodamco.

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]