Ny officiell visningsarena under Stockholm fashion Week är The Black Box i Mood-kvarteren. Foto: AMF Fastigheter.
Publicerat 19 augusti, 2016

Mood Stockholm inleder samarbete med Fashion Week

Under Fashion Week Stockholm kommer Mood-kvarteret i Stockholm att vara en helt ny modescen mitt i Stockholm city. I tre dagar ska varumärken som Whyred och Ida Klamborn visa sina kollektioner på den nya officiella visningsarenan – The Black Box.

Mood Stockholm har inför visningarna under Fashion Week byggt upp en ny scen för modevisningar i ljusgården på Regeringsgatan 65. Nytt för i år är att Mood-kvarteret blir en officiell visningsarena under Fashion Week Stockholm den 29-31 augusti.

[ Annons ]

– Det här samarbetet är nytt för i år och det känns fantastiskt spännande att vi har fått möjligheten att bygga en visningsarena för just detta ändamål. Vi sökte efter en ny och urban plats mitt i hjärtat av Stockholm city och när vi såg ljusgården på Regeringsgatan 65, i anslutning till Mood Stockholm, kändes det helt rätt för oss, säger Emma Ohlson, generalsekreterare Association of Swedish Fashion Brands, i ett pressmeddelande.

Med utgångspunkt i handelsplatsen Mood Stockholm fortsätter AMF Fastigheter att utveckla Mood-kvarteret till en urban mötesplats med fokus på mode, innovation, kreativitet och design. Ett steg i detta är samarbetet med ASFB (Association of Swedish Fashion Brands) och Fashion Week Stockholm.

– Idén om att gifta samman kvarteret kring Mood Stockholm och det väletablerade arrangemanget Fashion Week Stockholm uppkom genom insikten att Mood-kvarteret och arrangemanget har samma ledord och fokusområden; innovation, kreativitet och mode. Vi är oerhört glada över samarbetet och det känns som en spännande utveckling i rätt riktning, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef Mood Stockholm.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]