Publicerat 13 september, 2017

Mood-gallerian får ny inredningsbutik

I september öppnar Leila Lindholm pop up-butiken Welcome Home Company i Mood-gallerian i Stockholm. Butiken ska erbjuda en mix av möbler och inredning för ett tidlöst och levande hem.

Leila Lindholm har sedan tidigare butiken Leila’s General Store, en konceptbutik för köksutrustning i Mood Stockholm. För Mood Stockholm innebär den nya butiken ett välkommet inslag för handelsplatsens utbud inom inredning.

[ Annons ]

– Vi är väldigt glada att Leila väljer att expandera sin inredningsverksamhet till ytterligare en butik i Mood Stockholm. Welcome Home Company kompletterar vårt övriga utbud med spännande erbjudanden till den inredningsintresserade konsumenten , säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef hos AMF Fastigheter.

I butiken Welcome Home Company möter den tillbakadragna, bohemiska elegansen en klassisk stil med känsla av historiens vingslag. Materialmixen består av mörka träslag, hållbara bomullstyger, skräddade detaljer, mjuka tassels och dekorativa mässingsnitar. I kollektionen finns även exklusiva möbler, vackra sänggavlar och ekologiska textilier som ger karaktär och personlighet till ditt hem, allt till ett överkomligt pris.

– Inspirationen till Welcome Home Company kommer från mina många resor och min stora passion för inredning och hantverk. Här speglas influenser från världens alla hörn och det ska bli väldigt roligt att se hur det tas emot av besökarna, säger Leila Lindholm i ett pressmeddelande.

Welcome Home Company öppnar den 22 september i Mood Stockholm.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]