[ Annons ]

Per Jutner, Stefan Ränk och Mikael Anjou. Foto: Einar Mattsson.
Publicerat 30 augusti, 2016

Mikael Anjou blir vice koncernchef för Einar Mattsson

Mikael Anjou, nuvarande vd för Einar Mattsson Byggnads, får rollen som vice koncernchef i Einar Mattsson.

– Mikael Anjou har haft en viktig roll i att utveckla våra entreprenadverksamheter. Det är därför mycket glädjande att han nu blir vice koncernchef med särskilt ansvar för de operativa verksamheterna i koncernen, säger Stefan Ränk, koncernchef Einar Mattsson AB.

[ Annons ]

Mikael Anjou blir även vd för Einar Mattsson Projekt AB.

– När våra affärer växer är det viktigt att utveckla vår organisation parallellt så att våra medarbetare kan fortsätta leverera bättre kunderbjudanden och högre kvalitet, säger Stefan Ränk.

En av hans huvuduppgifter blir att förstärka Einar Mattsons affärer genom att hitta ännu bättre sätt att nyttja potentialen i den samlade kunskapen.

Samtidigt startar Per Jutner en egen projektverksamhet i samarbete med Einar Mattsson.

– Einar Mattssons framgångar har byggts upp av skickliga entreprenörer genom åren. Per Jutner är en av dem och har starkt bidragit till de senaste årens positiva utveckling. Den 1 oktober startar vi ett nytt samarbete med Per Jutner då han förverkligar sin dröm om att driva en egen verksamhet. Man kan säga att Per ska göra en Einar och han kommer att göra den resan tillsammans med oss på Einar Mattsson, fortsätter Stefan Ränk.

Samarbetet startar med Alprosen i Mariehäll som blir det första projektet i Per Jutners bolag.

– Att starta en egen verksamhet är något jag har drömt om länge. Nu får jag möjlighet att utforma min egen verksamhet där jag med kundens önskemål i centrum kan få utmana branschen, säger Per Jutner.

Om Mikael Anjou: Mikael Anjou är VD för Einar Mattsson Byggnads AB och sitter i Einar Mattssons koncernledning sedan 2012. Han har tidigare arbetat med affärsutveckling på ledningsnivå i Relacom, Bonnier AB och Bonnier Dagstidningar. Mikael arbetade de första yrkesåren på McKinsey och är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]