[ Annons ]

Foto: Midroc.
Publicerat 10 januari, 2018

Midroc hyr ut i Helsingborg

Midroc hyr ut 1 067 kvadratmeter kontorslokaler i byggnaden Scala på Söder i Helsingborg. Därmed är samtliga kontorsytor i fastigheten nu är uthyrda.

Byggnaden Scala är belägen på Söder i Helsingborg, längs med Järnvägsgatan, med utsikt över Öresund och med ett par hundra meter till Helsingborg centralstation. I grannfastigheten Metropol är Radisson Blu och World Trade Center-filialen i Helsingborg hyresgäster.

[ Annons ]

Arbetsmarknadsförvaltningen kommer att etablera sig på två plan i lokalerna. Här får de även en egen entré från Gasverksgatan.

– Vi ser fram emot få flytta in i nya, toppmoderna lokaler mitt i centrum, ett stenkast från några av våra andra centrala lokaler på Järnvägsgatan 35 och Rönnowsgatan 10, säger Jesper Theander, arbetsmarknadsdirektör i Helsingborg.

I Arbetsmarknadsförvaltningens lokaler kommer knappt 50 personer att arbeta med bland annat coachuppdrag, rekryteringsträffar samt aktiviteter för arbetssökande och företag i lokalerna.

– Vi är glada för att Arbetsmarknadsförvaltningen har valt att öppna kontor i Scala. Under den senaste tiden har vi erfarit ett stort intresse av nybyggda lokaler här i Helsingborg, från såväl privata som offentliga verksamheter, berättar Carl von Strokirch, verksamhetsområdeschef på Midroc. Det ser vi som mycket positivt, särskilt med tanke på kommande uthyrningar på World Trade Center Helsingborg i Oceanhamnen.

Fakta: Byggnaden Scala

Byggnaden Scala ingår i projektet Metropol, Helsingborg.

Byggnaden består av ca 4 000 kvm kontor, 650 kvm butikslokaler samt 78 lägenheter.

I kvarteret ingår även parkeringsplatser i garage, samordnat med grannfastigheten Metropol.

Byggnaden miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad.

Kontorshyresgäster: Sigma IT Consulting, Palm & Partners, Helsingborgshem, Boston Scientific Nordic AB, Åklagarmyndigheten och Arbetsmarknadsförvaltningen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]