[ Annons ]

I ett samarbete med Liljevalchs konsthall ser Micasa Fastigheter till att deras hyresgäster får se Vårsalongen i hemmet.
Publicerat 13 mars, 2014

Micasa tar konstutställning till seniorboende

I ett samarbete med Liljevalchs konsthall ser Micasa Fastigheter till att deras hyresgäster får se Vårsalongen i hemmet.

Om inte du kan komma till konsten kan konsten komma till dig. Tillsammans med Liljevalchs konsthall tar Micasa Fastigheter den årliga utställningen Vårsalongen till sina hyresgäster. Under en filmad visning tar Mårten Castenfors, chef för Stockholm konst och Liljevalchs konsthall, hyresgästerna på en rundvandring i utställningen. I filmen, som kan ses på Micasas webbplats, kan hyresgästerna se ett urval av konstverk.

[ Annons ]

– Många av våra hyresgäster är mycket intresserade av konst men har ibland svårt att ta sig hela vägen till Djurgården. På det här viset kan vi erbjuda en konstvisning hemma i lägenheten. Om inte våra hyresgäster kan komma till konsten ser vi till att konsten kommer till dem, säger Patrik Emanuelsson, VD, Micasa Fastigheter.

Till årets Vårsalong skickades närmare 2 000 verk in av både etablerade och icke etablerade konstnärer, som alla bedömdes av en jury. 288 kom med i utställningen.

– Vårsalongen är en av våra mest spännande återkommande utställningar och vi vill att så många som möjligt ska få se den, även om man inte fysiskt kan ta sig till Liljevalchs, säger Mårten Castenfors.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]