[ Annons ]

Jones Lang LaSalle får uppdraget och förtroendet att förvalta Commerz Reals fastighet Malmö Entré i Malmö.
Publicerat 14 april, 2011

Malmö Entré får ny förvaltare

Jones Lang LaSalle får uppdraget och förtroendet att förvalta Commerz Reals fastighet Malmö Entré i Malmö.

Jones Lang LaSalle förvaltar hela Commerz Reals fastighetsbestånd i Sverige som utgörs av drygt 130 000 kvm högklassiga kontors- och detaljhandelsfastigheter belägna i Stockholmsområdet och Malmö.

[ Annons ]

Malmö Entré med adress Värnhemstorget i Malmös innerstad rymmer fyra plan med bland annat mode, hemelektronik, gym, biograf och restauranger. I de underjordiska garageplanen finns plats för ca 1 000 bilar. Malmö Entrés totala yta är ca 40 000 kvm, exklusive garage.

– Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet av Commerz Real, som är en viktig kund för Jones Lang LaSalle över hela Europa. I och med det här uppdraget sköter vi förvaltningen av samtliga Commerz Reals fastigheter i Sverige. Vi kommer att arbeta aktivt med utvecklingen av köpcentrumet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Commerz. Valet föll på Jones Lang LaSalles team tack vare kvalitet, djup och bredd av vår fastighetsrådgivning, säger Håkan Pehrsson, chef för Asset Management och Retail.

Jones Lang LaSalle är inom Asset Management specialiserad på fastighetsförvaltning och rådgivning. Som en av de ledande fastighetsförvaltarna i Sverige förvaltar Jones Lang LaSalle över 1,2 miljoner kvm kommersiella fastigheter, varav närmare 700 000 kvm utgör köpcentrum och detaljhandelsyta. Totalt omfattar detaljhandelsgruppen ett 40-tal specialister fördelade över analys, värdering, förvaltning, uthyrning, utveckling, transaktioner och strategisk rådgivning för både ägare, investerare och hyresgäster.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]