Magnus Meyer, vd WSP Europe. Foto: WSP.
Publicerat 15 januari, 2018

Magnus Meyer blir vd för WSP Europe

Magnus Meyer, vd för WSP Sverige och Norden, har från årsskiftet även tagit över som vd för WSP:s verksamhet i Europa.

Det nya uppdragt som vd för WSP Europé omfattar all verksamheten i Europa, förutom Storbritannien. Magnus Mayer tillträdde som vd den 1 januari 2018.

[ Annons ]

– WSP har haft en positiv utveckling under längre tid i Sverige och Norden. Vi har positionerat oss väl på marknaden och är en attraktiv arbetsgivare. WSP är verksamma i en spännande bransch i snabb förändring och genom vår unika position som global aktör i den nordiska marknaden tar vi en ledande roll som samhällsutvecklare. I min nya roll får jag möjlighet att driva tillväxt och utveckling även på den europeiska marknaden, vilket skall bli mycket spännande, säger Magnus Meyer.

I linje med att Magnus Meyer får ökat europeiskt ansvar har den svenska organisationen förstärkts med en operativ chef. Den nya befattningen innehas av Mickey Johansson som tidigare varit affärsområdeschef för WSP Management och som nu får det operativa ansvaret att samordna och effektivisera WSP Sveriges breda tjänsteutbud.

Fakta: WSP

WSP är ett analys- och teknikkonsultföretag som erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]