OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Publicerat 5 maj, 2020

Logistikhub öppnar i Östersund

Pickpackpost etablerar sig i Diös lokaler i Kärnan galleria i Östersund. Logistikhubben beräknas leverera runt 250–300 paket per dag och öppnar i början av juni 2020.

Utöver traditionell paketutlämning specialiserar sig Pickpackpost olika relateradee tjänster, som exempelvis möjlighet att prova beställda kläder i provhytt och enkelt returnera oönskade varor direkt och köpa kaffe. Man erbjuder även Pop Up Market, där e-handlare får en chans att visa upp sitt varumärke fysiskt under en tidsbegränsad period. Pickpackpost säljer även emballage och har en station för källsortering för att underlätta för kunden

I dagsläget samarbetar man bland annat med Postnord, DB Schenker, Bring, DHL och Lastbilsstation.

[ Annons ]

– Det känns fantastiskt roligt att Pickpackpost växer och kommer till Östersund. Konceptet är enkelt, det är ett paketombud som också erbjuder också övriga servicetjänster. Allt går ut på att förenkla stadslivet för Östersundsborna och bidra till en levande stadskärna. Vi kommer lansera PickPackPost i olika steg, och börjar med paketutlämningen. Vi hälsar alla varmt välkomna till oss i början av juni. Utöver redan nämnda servicetjänster kommer olika typer av pop up-ytor att erbjudas till företag och organisationer som vill exponera sitt varumärke i PickPackPosts ytor, säger Andreas Eriksson, affärsutvecklare, Diös.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]