[ Annons ]

Foto: Logicenters.
Publicerat 23 september, 2020

Logicenters rekryterar hållbarhetschef

Karin Sjövall är ny hållbarhetschef på Logicenters. Hon kommer närmast från samma roll på Nordic Property Management.

Den växande e-handeln har lett till ett ökat fastighetsinnehav för Logicenters, samtidigt som man arbetat hårt med att sätta högt ställda hållbarhetsmål. Tidigare i år inleddes exempelvis installationen av det som ska bli Nordens största solcellsanläggning på tak, både sett till area och kapacitet. Och nu har man alltså rekryterat Karin Sjövall till rollen som hållbarhetschef. 

– Det känns riktigt kul att teama upp med ännu fler smarta, drivna och trevliga personer som har förståelse för vad våra kunder värdesätter. Jag är helt övertygad om att våra nya kollegor kommer att bidra till vår fortsatta tillväxt och säkerställa att våra högt uppsatta verksamhetsmål nås. Tillsammans ska vi fortsätta utveckla och förvalta Nordens mest moderna och hållbara logistikfastigheter. Nu ska vi ta Logicenters till nästa nivå, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

[ Annons ]

Förutom Karin Sjövall har Logicenters även rekryterat Commercial Manager Fredrik Nygren, Andreas Luczak som Transactions Associate, Erik Karlsson som Business Analyst samt Kalle Nurmos som Asset Manager.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]