[ Annons ]

Foto: Logicenters.
Publicerat 25 augusti, 2021

Logicenters chefsrekryterar

Kristoffer Sandberg är ny chef transaktion och affärsutveckling på Logicenters Sverige. Han ansluter från Cushman och Wakefield där han varchef för pannordisk transaktionsrådgivning inom logistik -och industrifastigheter.

Kristoffer Sandberg ska leda den fortsatta affärsutvecklingen och logistikfastighetsaktörens transaktioner i Sverige på Logicenters Sverige. Matthias Kettelhoit,
vd på Logicenters, säger i ett uttalande att det handlar om en topprekrytering.

– Kristoffer är en av de rådgivare som länge utmärkt sig inom logistikbranschen i Sverige. Han besitter en värdefull erfarenhet av affärsutveckling och har varit en del av en rad stora transaktioner. Just nu befinner sig Logicenters i en stark tillväxtfas och den här rekryteringen är en del av den stora satsning som vi gör. Med Kristoffers långa erfarenhet som rådgivare inom logistikbranschen så kommer han att bli en viktig del i att föra Logicenters framåt. Jag vill varmt välkomna Kristoffer till vårt team och ser fram emot att arbeta tillsammans, säger han.

[ Annons ]

Kristoffer Sandberg kommer som sagt närmast från Cushman & Wakefield. Innan dess var han transaktionschef på Vincero där han var en nyckelperson i att utveckla företagets fastighetsportfölj.

– Att få ansluta till den främsta aktören inom logistikfastigheter känns oerhört spännande och utmanande. Jag har en lång erfarenhet av transaktionsrådgivning inom fastighetsbranschen, med fokus på logistik- och industrisektorn. Det kändes därför naturligt att gå över till investeringssidan och för mig fanns det bara ett bolag och team som var intressant, vilket var Logicenters. De är den starkaste aktören inom branschen så när möjligheten dök upp var det ett självklart val för mig att vara en del av Logicenters fortsatta tillväxtresa. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla Logicenters arbete och portfölj tillsammans med mitt nya team, säger Kristoffer Sandberg.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]