[ Annons ]

Foto: JLL.
Publicerat 29 april, 2020

LO välkomnar Kivra

Kivra flyttar in i LO:s Klara Omega, mitt i centrala Stockholm. Detta sedan man tecknat ett nytt hyresavtal om cirka 1 700 kvadratmeter

LO totalrenoverar och omvandlar fastigheten Lagern 11, tillsammans med JLL. Projektet heter Klara Omega och storsatsningen ska resultera i 7 000 kvadratmeter ljusa och flexibla kontor i åtta plan. Redan inflyttade hyresgästen Karo Pharma får nu alltså sällskap av Kivra, som hyr hela plan sex.

– Vi är väldigt glada över att Kivra väljer Klara Omega som utgångspunkt för sin fortsatta tillväxt. Vi utvecklar lokalerna efter deras behov och ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Frank Henriksson, vd på LO-ägda Kungslagern.

[ Annons ]

Det är JLL som har uppdraget att utveckla och hyra ut fastigheten, som är belägen mellan Kungsgatan och Norra Bantorget, bara några minuters promenad från Centralstationen och Arlanda Express.

– Kivra är ett spännande och innovativt företag som passar perfekt in i hyresgästmixen vi skapar i Klara Omega. Nu fortsätter arbetet med att utveckla och förbättra fastigheten, där fokus just nu ligger på att förnya fastighetens innergård och allmänna ytor, säger Erik Skalin, byråchef på JLL.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]