Lisa Jonsson, vice vd och delägare på Kanozi.
Publicerat 13 oktober, 2017

Lisa Jonsson återvänder till Kanozi Arkitekter

Efter elva månader som arkitekt på Castellum är Lisa Jonsson tillbaka hos Kanozi Arkitekter i Göteborg. Nu i rollen som kontorschef, vice vd och en av fyra huvudägare i bolaget.

– Vi är fantastiskt glada över att ha Lisa här igen. Hon kompletterar företaget med sin erfarenhet och kompetens, säger Johan Norén, vd och delägare på Kanozi.

[ Annons ]

Lisa Jonsson har jobbat mer än tio år på Kanozi och bland annat byggt upp bolagets inredningsavdelning. Efter en kort tur till Castellum där hon bland annat arbetade med att kvalitetssäkra arkitekturen är hon nu tillbaka på sin tidigare arbetsplats.

– Nu är hon tillbaka efter ett gästspel på beställarsidan, vilket känns väldigt roligt. Med henne kommer det att bli spänstiga strategiska diskussioner i styrelsen och ägargruppen som gör oss ännu vassare och mer konkurrenskraftiga, säger Johan Norén, vd och delägare på Kanozi.

Lisa Jonsson är glad att vara tillbaka på Kanozi och att få bygga vidare den nya organisationen efter en givande tid på Castellum.

– Det har varit superspännande och givande. Dessutom har jag varit med och tittat på hur framgångsrika kontor tas fram och hur de kommer att se ut i framtiden, säger Lisa Jonsson.

Har du något drömprojekt?

– Alla projekt har sina utmaningar som gör dem intressanta. Det är alltid spännande att som arkitekt vara med i en större del av processen. Jag får mycket energi av att arbeta med människor och organisationer. Att vara lyhörd och försöka förstå olika perspektiv och problematik för att kunna skapa mervärde och arkitektur som berör, säger Lisa Jonsson.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]