Foto: Lindbäcks.
Publicerat 13 maj, 2020

Lindbäcks bygger vidare i Orminge

Lindbäcks har sedan tidigare färdigställt 58 lägenheter i Orminge centrum. Nu står det klart att man även fått förtroende från Aros Bostad att bygga projektets andra etapp, med ytterligare 105 lägenheter.

– Vi är glada över att få fortsatt förtroende och börjar producera lägenheterna i vår fabrik redan om några veckor, säger Fredrik Egger, affärsutvecklare på Lindbäcks.

Den första etappen är klar för inflyttning nu i maj och försäljningen av de 105 lägenheterna i andra etappen inleds därför omgående. Bostadsprojektet O2 Orminge är ritat av DinellJohansson och kommer att bestå av totalt nio flerbostadshus med stommar och fasader i trä.

[ Annons ]

– Vi är stolta över att vara del av utvecklingen i den här expansiva delen av Nacka kommun. Området runt Orminge Centrum kommer att bli väldigt trevligt med många nya bostäder och uppgradering av både kommersiella lokaler och infrastruktur. Våra första bostäder har tagits emot väl av marknaden så vi ser fram emot att snart kunna starta nästa etapp, säger Fredrik Möllerberg, projektchef Aros Bostad.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]