[ Annons ]

Lissie Rossing, ny styrelseordförande på Liljewall arkitekter AB. Foto: Liljewall.
Publicerat 1 juni, 2016

Liljewall får ny styrelseordförande

Lissie Rossing har valts till ny styrelseordförande för Liljewall arkitekter. Hon tar över ordförandeskapet efter Leif Blomkvist som haft uppdraget sedan 2009.

Med över trettio års erfarenhet som arkitekt och flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen är Lissie Rossing väl rustad för att arbeta med Liljewall arkitekters långsiktiga utveckling. Hon är partner sedan 2006 och leder marknadsområdet Stadsbyggnad.

[ Annons ]

– Det är ett oerhört inspirerande uppdrag att tillsammans med övriga styrelsen, ägarna och ledningen ta Liljewall framåt i en tid av kraftig expansion. Vårt uppdrag är att främja samhällsutvecklingen i en värld i snabb förändring. Därför blir strategifrågorna ännu viktigare. Mina två starkaste ledord är ”framåt” och ”tillsammans” och det är så vi ska ta oss an Liljewall arkitekters fortsatta utveckling, säger Lissie Rossing.

Lissie Rossing tillträdde sin post som styrelseordförande under april 2016, då även Leif Blomkvist avtackades för att bidragit till Liljewall arkitekters framgång med stort engagemang och bred kompetens.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]