Fotograf: Dino Soldin.
Publicerat 3 april, 2018

Lidl flyttar in i Femmanvaruhuset

I slutet av 2018 stärker Femmanvaruhuset i Nordstan i Göteborg sitt utbud inom dagligvaruhandeln genom att välkomna Lidl till gallerian.

Butiken har en totalyta om cirka 1 600 kvadratmeter och kommer att ligga på nedre plan i Femman. Lidl kommer ha två entréer och nås direkt via rulltrappa och hiss ner från gatuplan vid Postgatan samt via entrén från Femmans nedre plan.

[ Annons ]

Butiken i Femman byggs utifrån Lidls nya butikskoncept där ljusa och luftiga lokaler och miljötänk står i fokus.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Lidl tlll Femman. Lidls butik kommer att ytterligare stärka Femman som en självklar destination och det känns mycket positivt att vi inom kort kan erbjuda ett utökat utbud inom dagligvaruhandel mitt i centrala Göteborg, säger Cathrine Söderström, chef för Affärsutveckling butik, Göteborg, Hufvudstaden.

Femman har nyss genomgått en stor renovering för att skapa en urban och inspirerande mötesplats i Göteborg. På tre plan samlas attraktiva varumärken, caféer och restauranger som H&M, Aim´n, Gina Tricot, Granit, Joe & the Juice och Sushi Yama.

– Detta är en särskilt spännande etablering för oss med enorm potential, en butik med fullt sortiment i hjärtat av Göteborg. Nordstan är en central plats och här har vi potential att dagligen nå en mycket stor del av stadens samtliga invånare och besökare, säger Christoffer Wennergren, fastighetschef Region Väst på Lidl Sverige.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]