[ Annons ]

Foto: Budbee
Publicerat 2 november, 2021

Leveranser dygnet runt för Slättös hyresgäster

Slättö och Budbee har inlett ett samarbete, där Budbee ska placera ut sina paketskåp på Slättös mark. Hyresgästerna kan då hämta och lämna sina paket dygnet runt.

I september skapades ett samarbete mellan Slättö och Budbee, för att gemensamt finansiera, utveckla, äga och förvalta logistikterminaler i strategiska lägen. Nu utvidgas partnerskapet genom att Slättö upplåter mark vid sina bostadsfastigheter, där Budbee ska placera särskilda utomhusskåp som hyresgästerna kan utnyttja.

­– Vi ser denna tjänst som en naturlig utveckling av vårt erbjudande och kommer att inkludera utomhusskåpen i projekteringsfasen framgent. Den moderna handeln eskalerar online och samarbetet innebär en utökad närservice för våra hyresgäster. Budbee Box går hand i hand med vår vision om att göra våra bostadsfastigheter mer attraktiva och hållbara, kommenterar Tommy Jansson, förvaltningschef på Slättö.

[ Annons ]

Budbee fokuserar på hållbara och smidiga leveranser från e-handeln och levererar till både till hem och paketskåp, så kallade Budbee Box. Tjänsten bygger på fossilfria leveranser och finns i dagsläget i butiker och gallerior runt om i Sverige. Snart kommer även hyresgäster i regioner där båda bolagen är verksamma att kunna hämta och lämna paket i sitt närområde.

– Detta samarbete innebär att vi inleder utrullningen av Budbee Box utomhus. Detta är ett viktigt komplement till vårt befintliga utbud av tjänster, och gör att vi kan ge våra kunder mer flexibilitet eftersom de kan hämta upp och returnera sina paket 24 timmar om dygnet, men ger också kortare ledtider eftersom våra chaufförer kan hämta och lämna paket med en ökad frekvens, säger Pontus Håstlund, nordisk chef på Budbee, i en kommentar.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]