Bild: Grosvenor
Publicerat 9 september, 2019

Lego flyttar in i Skärholmen

Lego öppar en butik i gallerian Skärholmen Centrum. Den danska leksaksjättens andra butik i Sverige slår upp portarna lagom till julhandeln.

Butiken öppnar i det centrala kvarteret i Skärholmen Centrum, som just nu får en ny fasad Det ingår i det övergripande arbetet med att förädla allmänna ytor och återskapa centrumets kvartersuppbyggnad samt att stärka stadskänslan.

[ Annons ]

– I vår nya butik i Skärholmen kan användare inspireras av oändliga lekmöjligheter. Åldern spelar ingen roll, i vår butik finns det något för alla. Butiken är ett fantastiskt tillskott till vår växande portfölj i Sverige och gör det möjligt för oss att nå ut till ännu fler barn på den svenska marknaden, säger Alision Woods, Scandinavia District Senior Manager för Lego-gruppen.

Till sin hjälp med att hitta rätt plats för den nya butiken har man tagit Gruppen har man tagit hjälp av fastighetsrådgivningsföretaget Cushman & Wakefield.

– Vi är jättestolta att få arbeta med Lego-gruppens expansion på den svenska marknaden och öppningen i Skärholmen är en naturlig del i den fortsatta expansionen. LEGO Gruppen får ett väldigt bra och starkt läge mitt i SKHLM och kommer att bli en färgstark destination för alla åldrar, säger Mats Toso på Cushman & Wakefield.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]