Publicerat 28 mars, 2019

Lars Wikström ny vd för Prime Living

Prime Livings ekonomichef Lars Wikström blir vd för samma företag. Därmed kliver den inhyrda vd:n Hans Sandén av.

Hans Sandén efterträder dåvarande vd, Jan Severa, i augusti 2018 och verkat i en turbulent tid i bolaget. Bolaget rapporterade en brakförlust under sista kvartalet 2018, med ett negativt rörelseresultat på 403 miljoner kronor.

[ Annons ]

[ Annons ]

Nu lämnar han alltså över till Lars Wikström.

– Tiden på Prime Living har varit fylld av utmaningar och som vi gemensamt har bemästrat. Vi har nu kommit i ett läge där en permanent lösning behövs för bolagets fortsatta utveckling. Jag önskar Lars Wikström lycka till med sitt nya uppdrag, säger Hans Sandén i en kommentar.

Styrelseordförande Tobias Lennér säger i ett uttalande att han fått ett stort förtroende för Lars Wikström under dennes tid som ekonomichef i bolaget.

–  Hans erfarenhet kommer att vara en stor tillgång för bolaget både när det gäller att säkra långsiktiga finansieringen samt att komma igång med nästa steg i utvecklingen av våra fastighetsprojekt. Jag vill också tacka Hans Sandén för de insatser han har gjort under sin tid i bolaget, säger han.

Lars Wikström själv tror på bolagets framtid, trots den senaste tidens problem.

– Det finns stora utvecklingsvärden i Prime Living och jag ser fram emot att leda bolaget under den transformation som vi påbörjat”, säger Lars Wikström, som även tillträder som koncernchef.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]