[ Annons ]

Hans Sandén kliver av som inhyrd vd och koncernchef för Prime Living.
Publicerat 28 mars, 2019

Lars Wikström ny vd för Prime Living

Prime Livings ekonomichef Lars Wikström blir vd för samma företag. Därmed kliver den inhyrda vd:n Hans Sandén av.

Hans Sandén efterträder dåvarande vd, Jan Severa, i augusti 2018 och verkat i en turbulent tid i bolaget. Bolaget rapporterade en brakförlust under sista kvartalet 2018, med ett negativt rörelseresultat på 403 miljoner kronor.

[ Annons ]

Nu lämnar han alltså över till Lars Wikström.

– Tiden på Prime Living har varit fylld av utmaningar och som vi gemensamt har bemästrat. Vi har nu kommit i ett läge där en permanent lösning behövs för bolagets fortsatta utveckling. Jag önskar Lars Wikström lycka till med sitt nya uppdrag, säger Hans Sandén i en kommentar.

Styrelseordförande Tobias Lennér säger i ett uttalande att han fått ett stort förtroende för Lars Wikström under dennes tid som ekonomichef i bolaget.

–  Hans erfarenhet kommer att vara en stor tillgång för bolaget både när det gäller att säkra långsiktiga finansieringen samt att komma igång med nästa steg i utvecklingen av våra fastighetsprojekt. Jag vill också tacka Hans Sandén för de insatser han har gjort under sin tid i bolaget, säger han.

Lars Wikström själv tror på bolagets framtid, trots den senaste tidens problem.

– Det finns stora utvecklingsvärden i Prime Living och jag ser fram emot att leda bolaget under den transformation som vi påbörjat”, säger Lars Wikström, som även tillträder som koncernchef.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]