Mariette Hilmersson har utnämnts till ny vd för Region Väst i Castellum. Foto: Castellum.
Publicerat 27 oktober, 2017

Lämnar som vd för Framtiden

Mariette Hilmersson lämnar rollen som vd och koncernchef för det kommunala bostadsbolaget Framtiden i Göteborg. Istället tar hon över som vd för region väst i Castellum.

Mariette Hilmersson har lång erfarenhet från flera chefsbefattningar inom fastighetsbranschen. Hon kommer senast från rollen som vd och koncernchef för Förvaltnings AB Framtiden, en fastighetskoncern som ägs av Göteborgs stad.

[ Annons ]

Som vd för Castellum region väst kommer Mariette Hilmersson att ansvara för att leda Castellums verksamhet i Storgöteborg, Borås och Halmstad – med fastigheter till ett värde av 17 miljarder.

Mariette Hilmersson kommer även att ingå i Castellums koncernledning och tillträder sin nya tjänst den 1 februari 2018.

–     Vi ser fram emot att Mariette, genom sin breda erfarenhet inom fastighetsbranschen och strategiska kompetens, kommer att leda verksamheten inom Region Väst på ett framgångsrikt sätt och även bidra till koncernens fortsatta utveckling, säger Henrik Saxborn, vd för Castellum.

Förvaltnings AB Framtiden är en fastighetskoncern med sju dotterbolag som omfattar bostäder, fastighetsförvaltning samt produktion av nya bostäder. Koncernen äger och förvaltar via dotterbolag cirka 72 000 bostäder och 317 000 kvm lokaler i Göteborgs kommun.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]