[ Annons ]

Foto: L2 Fastigheter
Publicerat 15 maj, 2018

L2 hyr ut till Green cargo

Green cargo hyr 440 kvadratmeter av L2 Fastigheter i Lokomotivet i Göteborg. Logistikföretaget flyttar in i den gamla lokverkstaden i Gamlestaden vid årskiftet.

Grannar till Gren cargo blir bland andra Folkspel och IT-utvecklingsbolaget Bygglet, som redan tecknat avtal med L2

[ Annons ]

– Det känns väldigt bra att Green Cargo nu befäster sin närvaro på Lokomotivet och samlar all sin verksamhet i en och samma huskropp. Deras verksamhet representerar ju också områdets historiska värden vilket också är en viktig del nu när områdets karaktär förändras och nya företag flyttar hit, säger Karl Ljunggren, vd på L2 Fastigheter.

Förutom de tre hyresgästerna finns även en outhyrd kontorslokal på 1 425 kvadratmeter. Totalt har fastigheten 6 600 kvadratmeter på 18 000 kvadratmeter markyta. En stor del av områdena är ännu inte bebyggda.

– Det har varit en fantastisk upplevelse att utveckla en nästan hundra år gammal fastighet som så många människor i Göteborg känner igen och har en relation till. Att skapa nya och toppmoderna kontor samtidigt som vi bevarar husets historiska karaktär med stål, tegel och betong har varit en väldigt rolig och stimulerande utmaning.

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]