Foto: L2 Fastigheter
Publicerat 3 februari, 2020

L2 bygger ut Atmosfär

L2 Fastigheter bygger ut kontorshotellet Atmosfär i Mölndal. Detta sedan man känt av en ökad efterfrågan.

Enligt Mikaela Widell, uthyrningsansvarig på L2 Fastigheter, har bolaget märkt av ett ökande intresse för enkla, moderna och kostnadseffektiva kontorslokaler, där hyresgästerna inte sitter fast i långa hyresavtal, säger

[ Annons ]

– Våra vanligaste hyresgäster är lokala säljorganisationer som har sitt huvudkontor någon annanstans, antingen i Sverige eller utomlands. Men vi märker även att allt fler tillväxtföretag söker sig till oss. Sedan har vi även ensamföretagare som vill sitta tillsammans med andra för att skapa nya möten och nya värdefulla kontakter, säger hon i en kommentar.

I och med den nya utbyggnaden av Atmosfär växer kontorshotellet från 600 kvadratmeter till cirka 1000 kvadratmeter.

– Förutom en attraktiv och flexibel kontorslösning erbjuder vi våra hyresgäster i Atmosfär tillgång till konferensutrymmen, kök, lounge och olika gemensamhetsutrymmen. Dessutom finns parkeringsplatser i direkt anslutning till byggnaden varav tio stycken är utrustade med laddstolpar för elfordon, säger Mikaela Widell.

Hon ser även möjligheter att utveckla Atmosfär ytterligare och även tillföra flera arbetsplatser till kontorshotellet.

– Vi har definitivt möjlighet att växa och det tror jag också att vi kommer att göra i takt med att allt fler företag upptäcker fördelarna med Atmosfär, men också genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål och behov. Vi ser just nu över möjligheterna med en bemannad reception och ett gym, men vi kan även tänka oss att skapa lokaler för produktexponeringar och små mässor om det behovet finns. För oss är det viktigt att ligga i framkant av utvecklingen och eftersom vi själva äger fastigheten har vi bättre förutsättningar än andra kontorshotell att pröva nya förslag och idéer, avslutar Mikaela Widell.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]