Region Skåne samlokaliserar sin avdelning för allmänpsykiatri till nya fastigheten Julius 1 i centrala Malmö. Foto: Kungsleden
Publicerat 25 april, 2018

Kungsleden tecknar grönt hyresavtal med Region Skåne

Fastighetsbolaget Kungsleden tecknar ett nytt hyresavtal med Region Skåne gällande lokaler för samlokalisering av allmänpsykiatrin. Den nya fastigheten, som ligger i centrala Malmö, omfattar ca 2 900 kvadratmeter.

Det rör sig om Fastigheten Julius 1 i stadsdelen Södervärn, som är en stor knytpunkt för kollektiv- och regionaltrafiken. Det nya avtalet är ett grönt hyresavtal. Det betyder att hyresgäst och hyresvärd kommit överens om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

[ Annons ]

– Vi är mycket glada över att Region Skåne ger oss fortsatt förtroende som hyresvärdar och har valt vår fastighet på Södervärn för sin kommande samlokalisering av allmänpsykiatri. Region Skåne är hyresgäst hos oss redan idag och när det visade sig att de hade behov av samlade ytor insåg båda parter att detta var en bra lösning, säger Ulrica Sjöswärd, Fastighetschef Göteborg/Malmö Kungsleden.

Tillträde till den nya fastigheten sker i januari 2019.

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]