Göteborgs stad flyttar delar av Daglig verksamhet till Kungsledens fastighet i Högsbo. Foto: Kungsleden
Publicerat 17 augusti, 2016

Kungsleden sluter två långa avtal med Göteborgs Stad

Kungsleden har tecknat två hyresavtal på totalt drygt 2 000 kvadratmeter med Göteborgs Stad i klustret Högsbo. Avtalen sträcker sig på 15 respektive 5 år.

Fastigheten Järnbrott 168:1 är en del av Kungsledens Högsbokluster strax söder om Göteborg. Högsbo är ett av regionens främsta industriområden med ett strategiskt läge nära E6 och Dag Hammarskjöldsleden samt goda kommunikationer till centrala Göteborg.

[ Annons ]

Det är delar av Göteborgs stads Daglig verksamhet som omlokaliseras till Högsbo där möjligheten också finns att samlokalisera andra verksamheter i ändamålsenliga lokaler.
– Förutom att Daglig verksamhet får nya och fräscha lokaler så kommer den nya adressen förhoppningsvis att ge oss möjligheter till ett utökat samarbete med företag i området, säger Jörgen Larzon, områdeschef på Göteborgs Stad.

– Vi är oerhört stolta att få välkomna Göteborgs Stad som hyresgäst i Högsbo. Kommunen är hyresgäst hos oss i andra delar av staden vilket gör att vi känner till deras verksamhet och behov väl. Att Högsbo står inför en spännande framtid med ambitiösa utvecklingsplaner som kommunen driver tillsammans med oss och övriga fastighetsägare i området tillför denna uthyrning ytterligare en positiv dimension, säger Nicklas Arfvidsson, regionchef Göteborg.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]