Foto: Kungsleden.
Publicerat 4 november, 2019

Kungsleden rekryterar kommunikationschef

Anna Trane är ny kommunikationschef på Kungsleden. Hon kommer närmast från NCC och rollen som chef för externkommunikation.

Anna Trane har även en bakgrund som press- och pr-chef på it-konsultbolaget Cybercom, samt redaktör och programledare för SVT:s ekonominyheter.

[ Annons ]

– Vår vision är att skapa attraktiva och hållbara platser där människor inspireras. Jag välkomnar Anna till Kungsleden och ser en stor potential i att vi tillsammans ska lyfta vårt varumärke och vår kommunikation för att ytterligare stärka Kungsledens position på marknaden, säger Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden.

Anna Trane tillträder sin tjänst den 7 januari 2020 och kommer då även ta plats i Kungsledens ledningsgrupp, med ansvar för kommunikation och marknadsfrågor.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Kungsleden. Med mina erfarenheter från börsnoterade bolag och tidigare roller som ekonomijournalist, vill jag utveckla en långsiktig och hållbar kommunikation som förstärker bilden av Kungsleden för våra kunder, investerare och allmänheten, säger Anna Trane tillträdande kommunikationschef på Kungsleden.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]