Sajten för Kistas kontorshyresgäster är ett sätt för Kungsleden att erbjuda mervärde och på samma gång visa upp lediga lokaler i området. Foto: Kungsleden.
Publicerat 16 juni, 2017

Kungsleden lanserar sin tredje områdessajt

Kungsleden har rullat ut sin tredje så kallade klustersajt – en vardagsnyttig hemsida för befintliga och kommande hyresgäster i ett och samma område. 

I mitten av april i år lanserade Kungsleden en ny sajt för sitt kontorskluster i Kista. Den nya sajten informerar hyresgäster och andra intressenter om vad som händer i området med allt från aktuella erbjudanden i den lokala handeln och kommande avgångar i kollektivtrafiken. Användarna kan också uppleva Kungsledens lokaler i VR-format.

[ Annons ]

– Webbplatsen är ett sätt för oss att kommunicera med våra hyresgäster. Vi hoppas att den ska bli en självklar plattform för våra nuvarande och kommande kunder där man också kan hitta lediga lokaler och få veta mer om oss och våra fastigheter och lokaler i området, säger Diana Eriksson, Kungsledens marknadsområdeschef i Kista.

Webbplatsen är en av Kungsledens lanserade klustersajter, där Danderyd Kontor var den första som lanserades i december 2016. Nästa klustersajt beräknas lanseras innan midsommar och kommer att handla om Västerås City.

– Det här är ett sätt för oss att jobba vidare med vår bärande idé, klusterstrategin, säger Marie Mannholt, kommunikations- och marknadschef på Kungsleden.

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]