Bild: Kungsleden.
Publicerat 19 maj, 2020

Kungsleden hyr ut till Padel Performance

Padel Performance storsatsar i Umeå och tecknar ett tioårigt avtal om 3 000 kvadratmeter av Kungsleden. Lokalen är belägen i handelsområdet Ersboda/Mariedal och byggs nu om till en toppmodern padelhall med sju banor.

Lokalen har tidigare inhyst ett lekland och studsmattepark. Nu ska den utvecklas med sju padelbanor, restaurang, gym, golfsimulatorer och utrymme för sjukgymnast och naprapat.

– Vi har under en tid sneglat på fastigheten och ser en stor potential för racketsport och kringliggande aktiviteter. Vi ser fram emot att tillsammans med Kungsleden utveckla den här platsen”, säger Niklas Linrin som är en av delägarna i Padel Performance.

[ Annons ]

Avtalet med Padel Performance börjar att gälla den 1 september 2020 och motsvarar ett årligt hyresvärde om cirka 2,9 miljoner kronor.  Ersboda/Mariedal är Umeås äldsta och största handelsområde med runt50 butiker. Fastigheten Laven 6 är 5 338 kvadratmeter stor och består av två byggnader, varav den ena hyrs av ÖoB. Hyresavtalet med Padel Performance innebär att fastigheten är fullt uthyrd.

– Vi är otroligt glada över den här satsningen som innebär att Umeåborna får tillgång till en toppmodern padelhall som även kommer innehålla restaurang, gym och golfsimulatorer. Efterfrågan på lokalen var stor och vi är glada att ha tecknat ett avtal med en hyresgäst som har lokal förankring, säger Sven Stork som är regionschef på Kungsleden.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]