Ulrica Sjöswärd på Kungleden. Foto: Kungleden
Publicerat 5 februari, 2020

Kungsleden hyr ut till Brick Gym

Kungsleden hyr ut 2 000 kvadratmeter till Brick Gym i Högsbo, Göteborg. Därmed fastigheten 27:9 fullt uthyrd, med ett årligt hyresvärde om ca 12 miljoner kronor.

Avtalet är skrivet på tio år och Brick Gym slår upp portarna i september 2020. Det nya gymmet öppnar i september och avtalet löper i 10 år.

[ Annons ]

– Det är mycket glädjande att vår fastighet i Högsbo nu är fullt uthyrd. Denna mix av hyresgäster kommer att bidra till att skapa ett område med liv och rörelse dygnet runt. Ett nytt gym i kombination med tidigare tecknade avtal med padel och skola är till stor glädje för samtliga hyresgäster, säger Ulrica Sjöswärd, regionchef Göteborg/Malmö på Kungsleden.

Owe Grüneberger grundare av Brick gym, är nöjd med lokalen och dess läge. Bland grannarna finns bland annat gymnasieskolan Peabskolan, som utbildar träarbetare, murare, anläggnings- och betongarbetare och PDL Group som ska skapa en av norra Europas största arena för padeltennis.

– Det känns fantastiskt att öppna en unik förstklassig träningsanläggning i Högsbo och extra kul att ligga i anslutning till PDL center. Detta blir en mötesplats där personer kan träffas, träna och trivas tillsammans. Vi bygger en träningsupplevelse, säger han i en kommentar.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]