Foto: Kungsleden.
Publicerat 16 juni, 2016

Kungsleden hyr ut i Västberga

Kungsleden hyr ut 1 000 kvadratmeter till Umia Stockholm AB i fastigheten Nattskiftet 15 i Västerberg industriområde. Avtalet är på fem år och omfattar både kontor och lager.

Kungsleden har tecknat ett fem-årigt hyresavtal med Umia Stockholm i fastigheten Nattskiftet 15 i hjärtat av Västberga industriområde med direkt anslutning till E4 och riksväg 75. Umia Stockholm AB hyr 1 000 kvadratmeter och blir därmed granne med bland andra Bring, DocuSolutions och Uni-Vent.

[ Annons ]

– Vi är glada att få välkomna Umia Stockholm som hyresgäst till Kungsleden. Att vi snabbt kunde möta deras önskemål om läge, yta och användningsområde visar på styrkan i vår klusterstrategi. Umia ligger dessutom i framkant inom sin bransch vilket vi känner igen oss i och ser fram emot att etablera en långsiktig relation med Umia, säger Fredrik Lindén, uthyrare Kungsleden.

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag inom bland annat el-, fläkt-, rör- och sprinklerteknik. Lokalerna i Västberga blir företagets första etablering i Stockholm där fastighetens strategiska kommunikationsläge och möjligheten att kombinera lager, kontor och personalytor varit avgörande.

– Att vi nu adderar Stockholm till vår verksamhet är en viktig milstolpe i Umias fortsatta expansion. Lokalen i Västberga passar våra önskemål och behov med ett strategiskt läge där vi snabbt når hela regionen, säger Rolf Danielsson, vd Umia Stockholm AB.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]