[ Annons ]

Foto: Kungsleden
Publicerat 12 september, 2019

Kungsleden hyr ut i Kista

Kungsleden hyr ut 1 900 kvadratmeter kontorsyta i fastigheterna Reykjavik 2 och Färöarna 3 i ICT-klustret Kista. Hyresgäster är ALSO, WSI och Incell och det samlade hyresvärdet uppgår till cirka fem miljoner kronor per år.

ALSO och WSI nya hyresgäster till Kungsleden och hyr 700 kvadratmeter i Reykjavik 2 respektive och 800 kvadratmeter i Färöarna 3.

[ Annons ]

Den befintliga hyresgästen Incell, som utvecklar smarta strömkällor, ökar sin kontorsyta i Färöarna 3 med nästan 300 kvadratmeter.

–  Vi hälsar ALSO och WSI hjärtligt välkomna som hyresgäster och är också mycket glada att kunna erbjuda Incell större lokaler. Kista är inne i en spännande utvecklingsfas som ett av Stockholms stads prioriterade fokusområden. Målet är att stadsdelen ska bli en ännu mer attraktiv miljö med en blandning av arbetsplatser, bostäder, service och utbildning. Vi på Kungsleden är den tredje största fastighetsägaren i Kista och har en viktig roll i att bidra till områdets utveckling, säger Sven Stork, regionchef Stockholm på Kungsleden.

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]