Asken 17. Foto: Kungsleden.
Publicerat 1 april, 2020

Kungsleden förlänger och tecknar nytt

Kungsleden hyr ut och förlänger hyresavtal om totalt 3 489 kvadratmeter i Linköping och Nyköping. Det årliga hyresvärdet ligger på cirka 3,5 miljoner kronor.

I Linköping handlar det om ett sexårigt avtal med Rexel Sverige om cirka 1060 kvadratmeter, samt ett femårigt avtal med Elajo El & Energiteknik AB om 1050 kvadratmeter. I och med dessa avtal är fastigheterna Kv Greken 5 och Gardisten 4 i Linköping är fullt uthyrda.

[ Annons ]

– I samband med att vi slår ihop två verksamheter, Selga och Storel, är vi glada att ha hittat en lösning där vi tillsammans med Kungsleden utökar och moderniserar butik och kontor i Storels lokaler. Det är en effektiv och bra lösning för oss att kunna fortsätta vår verksamhet i lokaler vi haft sedan många år tillbaka, faktiskt sedan början av 80-talet. För oss är det viktigt med en hyresvärd som förstår vår verksamhet och våra behov och vi är glada över att förlänga avtalet med Kungsleden, säger Bengt Berggren filialchef på Selga/Storel som ingår i Rexel Group.

I Nyköping hyr Kungsleden ut 825 kvadratmeter till A-rengörarna i Sörmland. Kv Asken 17 i har därmed en uthyrningsgrad på 75 procent.

– Vi är glada att vi både tecknar avtal med nya hyresgäster och förlänger med befintliga. Det visar att Kungsleden är en attraktiv hyresvärd i Linköping och Nyköping som ser kundens behov och tänker långsiktigt, säger Tommy Svärd som är marknadsområdeschef på Kungsleden.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]