Gästkrönikör

Glesbygdpolitilk, inblickar i konstvärlden, flamboyanta skrytbyggen. Det finns inga gränser för vad som kan rymmas i fastigheteter. Här hittar du en mångfald av gästskribenter som bidrar med sina unika perspektiv.

Pandemin ökar kraven på flexibilitet

Nathalie Brard, chef hyresmarknad på Fastighetsägarna Stockholm, tittar i spåkulan för att se hur coronapandemins hemmaarbete påverkar den framtida kontorsmarknaden. Kommer den förändras och utvecklas – eller rent av

Ledare

En samhällsutmaning vi måste lösa gemensamt

Ledare Vi står inför den mest omfattande samhällsutmaningen på mycket länge. I sin ledare pekar Reinhold Lennebo på vikten av att inte bara se till den egna branschens behov, utan att på alla sätt arbeta för att lösa utmaningen tillsammans.
Analys

Simon Imner: ”I USA är bostadspolitiken en valfråga”

Analys Joe Biden tog täten men Bernie Sanders knep det viktiga Kalifornien. Demokraternas kamp för att sålla fram en presidentkandidat hårdnar. Här gör bostadsanalytikern Simon Imner en spaning på kandidaternas bostadspolitiska reformförslag.
Kultur

Platsetableringens svåra konst

Kultur Konstrådgivaren Jonas Kleerup tror att fastighetsbolag kommer att få en allt större betydelse för konstvärlden. Det blir allt vanligare att konsten används som ett verktyg för platsetablering. Men det finns fällor om man inte förstår konstens villkor.
Ledare

Debatten om renovering behöver ett rejält lyft

Ledare Att pensionskapital nu används för att rusta upp miljonprogram innebär en kraft att vända utvecklingen. Tvärtemot hur det ofta framkommer i debatten. I sin ledare efterfrågar Reinhold Lennebo lite mer kunskap och fakta i diskussionen.

[ Annons ]

[ Krönikor ]
[ Nyheter ]
[ Reportage ]