Karolina Gerdin har utsetts till ny kommunikationschef på BSK Arkitekter. Foto: BSK Arkitekter.
Publicerat 13 februari, 2017

Kommunikationschef till BSK Arkitekter

BSK Arkitekter anställer Karolina Gerdin som ny kommunikationschef. Hon kommer närmast från C.F. Møller och har dessförinnan varit anställd på White Arkitekter.

– BSK Arkitekter är med och påverkar samhället på ett helt unikt sätt genom sin arkitektur. Medarbetarna har en vilja att förstå omvärldens utmaningar och generera den kunskap som krävs för att möta dem. Här finns riktigt goda förutsättningar att utveckla kommunikationen och jag är supertaggad att leda den processen, säger Karolina Gerdin, nytillträdd kommunikationschef på BSK Arkitekter, i ett pressmeddelande.

[ Annons ]

Utöver sina sex år i arkitektbranschen har Karolina Gerdin en bakgrund inom journalistik, reklam och pr. Hon har tidigare arbetat som copywriter och redaktör med Nordiska Kompaniet som främsta uppdragsgivare, varit pressansvarig för SR P1 och en av projektledarna för Sveriges Radios satsning på nya webbkanaler och sociala plattformar.

– Karolina har en värdefull branscherfarenhet, kompetens inom innehållsdriven marknadsföring och förståelse för dagens medielandskap. Detta är precis vad vi behöver för att utveckla vår kommunikation och stärka vår position på marknaden, säger Anna Bergström, vice vd på BSK Arkitekter.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]