[ Annons ]

Foto: Kommersiella Fastigheter.
Publicerat 5 januari, 2022

KF Väst tillsätter regionsansvarig

Robert Treutiger är ny regionsansvarig för Kommersiella Fastigheter MGS i Stockholm, som i december förvärvades av KF Väst.

Robert Treutiger värvades så sent som sommaren 2020 till KF Väst från Nordier. Nu tar han alltså över ansvaret i Stockholmsregionen.

– Vi har sedan 2018, då vi övertog driften i Västsverige, utvecklats mycket positivt och har hela tiden haft som ambition att växa ytterligare. Nu får vi möjlighet att utveckla vårt koncept i hela landet och därmed stärka vår position på den svenska transaktionsmarknaden, säger Bengt-Åke Harrysson, transaktionsrådgivare på KF Väst.

[ Annons ]

Robert Treutiger har arbetat i fastighetsbranschen i 30 år, bland annat på Colliers International, Savills, Newsec, PwC och Nordier Property Advisors.

– Det ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot att vara en del i Kommersiella Fastigheters fortsatta resa och stärka närvaron i Stockholm- och Mälardalenregionen, säger Robert Treutiger.

Tillsättningen av Robert Treutiger i Stockholm är nödvändig för den rikstäckande organisationen Kommersiella Fastigheter, eftersom många av de stora bolagen och nationella fastighetsaktörerna har sitt säte i Stockholm, menar Niklas Wählisch transaktionsrådgivare på KF Väst.

– Vi är ett expansivt, rikstäckande företag och har som organisation en lång historik i Stockholm. Robert är en mycket kompetent person och dessutom väldigt lätt att tycka om. Robert har stor erfarenhet av att bygga framgångsrika organisationer och har ett brett kontaktnät. Han känns därför som ett naturligt val för att ta över stafettpinnen i Stockholm från de tidigare verksamhetsansvariga i regionen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]