[ Annons ]

Publicerat 16 juni, 2020

Kafferosteri öppnar på Nobelberget

Atrium Ljungberg tecknar hyresavtal med kafferosteriet Black Honey Coffee Roasters som flyttar till Nobelberget i Sickla.

Atrium Ljungberg står bakom utvecklingen av Nobelberget och de första bostäderna är klara för inflyttning till hösten. Samtidigt öppnar det nya Sicklastråket upp för gång- och cykeltrafik och knyter därigenom ihop Hammarby sjöstad med Sickla. Totalt planeras 500 bostäder, kontor, kultur, parkområde och förskola på Nobelberget.

– Vi är jätteglada att Black Honey Coffee Roasters flyttar in i Formalinfabriken. Vi pratar ofta om livet på berget och rosteriet, med sitt centrala läge och uteservering mot Sicklastråket, blir en av flera härliga mötesplatser på Nobelberget. Sicklastråket som löper genom kvarteren är helt fritt från biltrafik vilket ger rum för folkliv och cyklar. Förutom att kunna inta en kopp kaffe längs med stråket är tanken också att öppna upp för events och marknader, säger Charlotta Gustafson, Head of Leasing på Atrium Ljungberg. 

[ Annons ]

Kaffebaren med tillhörande restaurang öppnar i den gamla Formalinfabriken, med entré från det nya Sicklastråket som knyter ihop Sickla med Hammarby sjöstad.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]