[ Annons ]

Foto: Carnegie
Publicerat 11 juni, 2018

Jonas Andersson ny ekonomichef på D. Carnegie

Jonas Andersson blir ny ekonomichef på D. Carnegie. Han ersätter Per-Axel Sundström, som därmed lämnar företaget.

Jonas Anderson kommer närmast från rollen som investerings- och finansieringschef på samma företag och har arbetat inom bolaget sedan 2015.

[ Annons ]

– Jonas leder sedan flera år framgångsrikt bolagets transaktions- och finansieringsverksamhet och det är naturligt att det är Jonas som tar över som CFO.”, säger Svein Erik Lilleland, VD på D. Carnegie & Co AB.

– Jag ser fram mot möjligheten att fortsätta vara med och utveckla D. Carnegie & Co i rollen som CFO. Bolaget är i ett spännande skede och har stor potential att fortsätta stärka sin position som ett av Sveriges ledande fastighetsbolag, säger Jonas Andersson.

I samband med att Jonas Andersson tillträder sin nya tjänst avslutar alltså Per-Axel Sundström sin tid på företaget. En personlig önskan att trappa ned ligger bakom belsutet.

– Per-Axel var en av bolagets allra första medarbetare och resan med bolaget och dess utveckling har varit en framgångssaga. Hans insatser för D. Carnegie & Co AB har varit både uppskattade och betydelsefulla. D. Carnegie & Co AB och dess aktieägare är skyldiga Per-Axel ett stort tack och bolaget önskar honom lycka till, säger Svein Erik Lilleland.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]