John Mattson rekryterar Mia Odeh, Anna Niss-Jonsson och Manuel Warnander till sin organisation. Foto: John Mattson
Publicerat 26 oktober, 2017

John Mattson stärker upp med tre rekryteringar

Fastighetsbolaget John Mattson är inne i en expansiv fas. I samband med att bolagets bestånd växer de närmsta åren rekryterar man nu tre nya medarbetare för att kunna möta kraven.

John Mattsons bestånd kommer växa betydligt under de kommande åren. Därför är det inom områdena förvaltning, ekonomi och kommunikation som fastighetsbolaget väljer att förstärka.

[ Annons ]

Mia Odeh rekryteras som digital kommunikatör till bolagets kommunikationsavdelning. Hon är utbildad journalist vid Stockholms universitet och kommer senast från kommunikationsbyrån Intellecta Corporate.

Bolagets ekonomiavdelning förstärks med Anna Niss-Jonsson som är controller. Hon kommer främst arbeta med ekonomistyrning av bolagsförvaltningen. Innan rekryteringen var hon på PwC och har en civilekonomutbildning från Örebro universitet.

Även bolagets förvaltningsorganisation växer när Manuel Warnander blir ny bovärd. Han är utbildad inom ekonomi och fastighetsteknik vid Högskolan i Gävle och har erfarenhet av egenföretagande och kundservice.

John Mattson har flera utvecklingsprojekt på Lidingö. De planerar för ungdomsbostäder och har nya påbörjade hyreshusbyggen med inflyttning redan nästa år i Lidingö centrum. Utvecklingen innebär att bolaget planerar upp till 1000 nya hyreslägenheter fram till år 2030.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]